Канадският рапър Тори Лейнз е осъден за това, че е прострелял

...
Канадският рапър Тори Лейнз е осъден за това, че е прострелял
Коментари Харесай

Осъдиха Тори Лейнз на 10 години за стрелбата по изпълнителката Меган Тий Сталиън

Канадският рапър Тори Лейнз е осъден за това, че е прострелял в крайници американската изпълнителка Меган Тий Сталиън по време на разгулен спор след холивудско празненство.  Лейнз беше наказан във вторник на 10 години затвор.

Съдията от Лос Анджелис произнесе присъдата, откакто чу по какъв начин Лейнз е наредил на хип-хоп звездата " Танцувай, к*чко ", до момента в който стрелял по нея няколко пъти .

Присъдата е произнесена след осъждането на Лейнз през декември за нахлуване с полуавтоматично огнестрелно оръжие, потребление на огнестрелно оръжие с груба немарливост и носене на заредено, нерегистрирано огнестрелно оръжие в транспортно средство.

Прокурорите желаеха 13-годишна присъда, като твърдяха, че Лейнз е предизвикал физически и прочувствени вреди на изпълнителката на " WAP ".

Tory Lanez has been sentenced to 10 years in prison for shooting Megan Thee Stallion in 2020.
— MSN South Africa (@MSNSouthAfrica)
Адвокатите на Лейнз желаеха той да получи условна присъда или три години затвор, както и наложителна рехабилитация, в това число за алкохолна взаимозависимост.

По време на продължителното чуване за изговаряне на присъдата, което стартира в понеделник, арбитър Дейвид Херифорд съобщи, че е получил повече от 70 писма от името на Лейнз, в това число от негови известни другари.

Едно от тях е от музикантката Иги Азалия, за която той сподели, че е поискала присъда, която да е " трансформираща, а не унищожаваща живота ".

Друго писмо е от дребния наследник на Лейнз.

Но съдията постанови Лейнз, който е в пандиза от момента на осъждането си, да излежи 10 години зад решетките.

Той съобщи, че обвиняването е потвърдило два утежняващи фактора, включващи потреблението на оръжие и изключително уязвима жертва, само че не е потвърдило, че закононарушението е обвързвано с висока степен на свирепост, измама или апатия.

Мегън Тий Сталиън - чието същинско име е Мегън Пит - е била в кола с Лейнз, неговия телохранител и приятелката си Келси Харис след празненство в първокласния дом на Кайли Дженър през юли 2020 година

По време на правосъдния развой Меган Тее Сталион съобщи пред съда, че е почувствала, че е " превърната в някакъв тип изверг " след стрелбата, защото доминираният от мъже рап свят постоянно е бил против нея.

В изказване, прочетено в съда в понеделник, тя съобщи, че не е претърпяла " нито един ден на мира ", откогато е била простреляна през юли 2020 година

" Той освен ме простреля. Той се подигра с моята контузия ", сподели тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР